Колишній військовий комісар Львівської області Олександр Тіщенко в декларації вказав понад 7,8 мільйона гривень доходів лише за чотири місяці.

Загальний дохід сім'ї Тіщенка за 2023 рік склав 8 мільйонів 805 тисяч гривень, з яких 4 мільйони 805 тисяч – це дохід від підприємницької діяльності його дружини.

У порівнянні з попередньою декларацією, яку Тіщенко подав до свого звільнення, доходи його сім'ї за період з 1 січня по 28 серпня 2023 року становили 925 тисяч гривень.

Однак у річній декларації він показав значне збільшення доходів до 8 мільйонів 805 тисяч гривень. Таким чином, протягом чотирьох місяців Тіщенки зуміли заробити 7 мільйонів 880 тисяч гривень на приватному бізнесі.

Що відомо про Олександра Тіщенко

Олександр Тіщенко, який народився 11 грудня 1975 року у смт Красне Буського району Львівської області, має значну політичну та військову кар'єру. Він є депутатом Львівської обласної ради від партії "Слуга народу", як повідомляє Рух Чесно.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У 2022 році Тіщенко очолив Львівський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки, отримавши відзнаку від Президента України – орден Богдана Хмельницького III ступеня.

У 2020 році він був обраний до Львівської обласної ради від "Слуги народу", зайнявши 7 місце у списку як безпартійний кандидат. Це сталося після того, як він покинув посаду головного військового комісара області.

У 2019 році Тіщенко брав участь у виборах до Верховної Ради на Львівщині як самовисуванець, але не мав успіху.

З 2016 по 2020 рік він працював начальником Львівського обласного військкомату, а до цього неодноразово виконував обов'язки головного військового комісара Львівщини. Тіщенко був учасником АТО та має звання полковника ЗСУ.

У 2015 році він також спробував свої сили на виборах до Львівської обласної ради від "УКРАЇНСЬКОГО ОБ’ЄДНАННЯ ПАТРІОТІВ – УКРОП", як по округу, так і за партійним списком, але без успіху.

Також раніше Знай.ua писав про дійсно "видатного" очільника Дарницького ТЦК Києва Руслана Тригуба, який бігав п'яним з голим пузом, зрікався ЗСУ та погрожував оточуючим.

Полковник Руслан Тригуб, який очолює Дарницький ТЦК у Києві, на початку червня потрапив у страшний скандал через свій відпочинок під час комендантської години. Вранці його відвідали колеги, а відео швидко розлетілося по мережі.

На місці військові підтвердили, що Тригуб та його компанія були в стані алкогольного сп'яніння, а також впливали на Бориспільський РТЦК, щоб його співробітники вручили повістки охоронцям приватної території, які напередодні зробили йому зауваження щодо відпочинку.