Володимир Грона, колишній радник голови Агентства з розшуку та менеджменту активів Олени Думи, останнім часом привертає увагу громадськості своїми відвідинами АРМА, незважаючи на те, що вже не є його співробітником. Чому його поява викликає стільки запитань?

За даними журналістів Bihus.Info, за останні кілька тижнів у листопаді-грудні 2023 року Вадим Грона регулярно з'являвся в будівлі Агентства з розшуку та менеджменту активів.

Володимир Грона / фото: Bihus.Info
Володимир Грона / фото: Bihus.Info

Це сталося після того, як його було звільнено з посади позаштатного радника голови АРМА.

Однак, незважаючи на свій відхід, Грона продовжував неформально впливати на роботу агентства. Він не тільки відвідував його, використовуючи свою електронну картку доступу, але й надавав вказівки співробітникам. В одному з випадків він навіть ударив одного зі співробітників, що було знято на камеру відеоспостереження.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Після такого інциденту, Віталія Тесленка та Владислава Романова, свідків події, було звільнено з АРМА. У той час як Вадим Грона, незважаючи на свою неофіційну присутність та вплив в агентстві, був обраний членом громадської Антикорупційної ради АРМА.

Ця ситуація викликає питання про те, чому Грона, як і раніше, має доступ до агентства і чому його присутність здається нікому не викликаючим підозр, включаючи саму голову АРМА, Олену Думу.

Звіт про діяльність АРМА / фото: Х
Звіт про діяльність АРМА / фото: Х

А Олена, у свою чергу, 26 березня провела звіт діяльності компанії в одному з найдорожчих 5-зіркових готелів Києва.

Це, безумовно, виглядало досить привабливо, але для державного агентства, відповідального за розшук та управління активами, це викликає деякі питання.

Адже ми говоримо про витрачання грошей платників податків, правда? І ось у цьому контексті проведення звіту у такому розкішному місці виглядає, м'яко кажучи, дивним.

Нагадаємо, Порошенко образив депутатку, замість відповіді на її запитання, чому не голосував за надважливі законопроекти.

Раніше ми писали про те, що й майно віджимають на користь росіян: на Одещині суд став на бік російського рейдера Максима Москальова