Нещодавнє призначення Наталії Куровської на посаду заступника начальника департаменту політики закупівель у Міністерстві оборони України викликало справжній шквал обурення та обговорень. Все це через її минулі "подвиги" у кримінальній сфері.

Історія почалася з її участі у кримінальній справі з сутенерства, що розгорілася навколо гурту "Love is", де вона фігурувала з колишнім чоловіком.

Засідання Міноборони / фото: Facebook
Засідання Міноборони / фото: Facebook

За версією слідства, цей клуб займався вербуванням дівчат для сексуальної експлуатації як в Україні, так і за кордоном. Цей скандал привернув до неї увагу суспільства і ім'я Куровської стало широко відомим.

Наталія Куровська народилася у місті Перм у Росії. Її родина згодом переїхала до Черкас, де батько працював спочатку у міліції, а згодом у Черкаському зональному відділі Військової служби правопорядку.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Наталія Куровська / фото: скріншот Facebook
Наталія Куровська / фото: скріншот Facebook

Її мати також обіймала посаду заступника начальника відділу з прийому та аналізу документів у Департаменті інформаційно-організаційної роботи та контролю Міністерства оборони України.

Наталія здобула освіту в юридичній сфері та протягом двох років займалася підприємницькою діяльністю як фізична особа-підприємець. У 2016 році вона працювала офіцером юридичного відділу у Головному управлінні розвитку та супроводу матеріального забезпечення Збройних сил України.

Пізніше її життя набуло несподіваного обігу, коли вона та її колишній чоловік, Олександр Куровський, стали фігурантами кримінального провадження за сутенерством.

Фото: Міністерство оборони
Фото: Міністерство оборони

Їх звинувачували у створенні групи у месенджері "Love is", де розміщувалися оголошення з пропозиціями щодо роботи для дівчат. Цей "бізнес" охоплював кілька країн, включаючи Україну, росію, Білорусь, Казахстан та Європу.

2022 року Олександру Куровському також було пред'явлено звинувачення у торгівлі людьми. Йому інкримінували вербування та приховування громадян з метою продажу сутенерам для сексуальної експлуатації у Королівстві Марокко.

Наталя з чоловіком розлучилася, щоб не викликати ще більших підозр, проте повністю "замилити" свою історію їй не вдалося.

Дмитро Клименков / фото: Міноборони України
Дмитро Клименков / фото: Міноборони України

Також є інформація про те, що вона є протежем нового заступника Міністра оборони України, Дмитра Клименкова, який раніше працював у колах Ігоря Коломойського.

Критики вважають, що призначення Куровської на посаду заступника начальника департаменту політики закупівель у МО завдає шкоди довірі до влади та підриває довіру суспільства.

Нагадаємо, Порошенко образив депутатку, замість відповіді на її запитання, чому не голосував за надважливі законопроекти.

Раніше ми писали про те, що на оєнку Львівщини перетворився на багатія: мільйони всього на кілька місяців