ПриватБанк вже вкотре стоїть на порозі наступного цікавого юридичного епізоду. У центрі всього 700 мільйонів гривень, які Олена Боголюбова намагається повернути собі.

Олена Боголюбова колишня дружина одного з екс-власників банку Геннадія Боголюбова. Олена з 2017 року не втомлюється домагатися цієї суми, яку, на її думку, було внесено до капіталу банку в рамках процедури bail-in.

Жінка з великою сумою грошей в руках
Жінка з великою сумою грошей в руках

Вона вже кілька років намагається повернути ці кошти і щоразу це стає предметом судових розглядів. До того ж, 2022 року в неї вже вийшло відсудити $17,5 млн.

За словами прес-служби ПриватБанку, цього разу справа дійде до касаційного розгляду у Верховному Суді, який відбудеться 17 квітня.

Популярні новини зараз
Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Попередні судові рішення були на користь Олени, але ПриватБанк вирішив подати касаційну скаргу, стверджуючи, що Верховний Суд вже неодноразово скасовував схожі рішення на користь банку.

ПриватБанк
ПриватБанк

Банк сподівається на чесний та справедливий розгляд справи, яка, до речі, вже триває майже півтора роки. Питання залишається відкритим: чи вдасться Олені повернути свої мільйони, чи банк збереже їх у своєму капіталі?

Залишається чекати наступного судового засідання та стежити за подальшим розвитком цієї історії.

Раніше ми писали про те, що витрушують гроші, незважаючи на обстріли та війну: українець скаржиться на працівників ПриватБанку

Крім того, Знай.ua повідомляв, ПриватБанк не залишає вибору: замість грошей українці отримують старий "мотлох"

Також наш портал інформував, Катерині Рожковій нагадали про старі кредити: як Верховний суд змінив банківську систему та Нацбанк