Нещодавні викриття навколо народного депутата Миколи Галушка та його родини викликали шквал обговорень. Виявилося, що за останні два роки мати депутата, Марина Галушко, вклала кругленьку суму у будівництво та розширення своєї дачної ділянки на Київщині.

Це місце тепер оцінюється у понад 600 тисяч доларів.

Миколу Галушка вибрали до парламенту у 2019 році, і він не особливо відзначився активністю у своїй депутатській роботі. Він навіть увійшов до топ-10 прогульників, не подавши жодного законопроекту.

Особняк матері Миколи Галушка / фото: скріншот Youtube
Особняк матері Миколи Галушка / фото: скріншот Youtube

У цей же час його мати, Марина Галушко, прикупила ділянку в дачному кооперативі "Лісове озеро". На цій ділянці тепер височіє триповерховий особняк з басейном та гаражами, і, що найцікавіше, будівництво йшло під час війни.

Популярні новини зараз
Влітку українці можуть втратити законні пенсії: список документів, які важливо показати у ПФУ Категорії українців, які матимуть право на відстрочку з 1 липня Пенсія буде вдвічі більшою: уряд готує масштабну реформу Пільговий зв'язок для пенсіонерів: у "Київстар" пояснили, як підключити
Показати ще

Марина стверджує, що робить це лише для продажу та вже виставила будинок за 650 тисяч доларів.

Крім цього, за останні кілька років родина Галушка обзавелася кількома дорогими авто. На батька народного депутата Галушка оформлено:

  • Lexus NX 300 за 40 000 доларів,
  • Mercedes-Benz S 500 за 12 000 доларів
  • свіжий Volvo XC90 за 55 000 доларів,
  • Samsung SM6 за 10 000 доларів та мотоцикл Suzuki Haya.

А ось мама Галушка, будучи пенсіонеркою, теж не відстає — у березні вона взяла собі модний електрокар Zeekr за 50 000 доларів. При цьому із усього цього задекларовано лише один автомобіль.

Раніше ми писали про те, що " П'ємо каву з корицею": три юні працівниці митниці розлютили українців квартирами, брендами та грошима

Крім того, Знай.ua повідомляв, що ардеп забороненої "ОПЗЖ" Колтунович із сім'єю нескромно покутував в Одесі.

Також наш портал інформував, зарплата зросла на 36%, доходи – на 1245%: які чиновники відзначилися наполегливою працею під час війни