Кирило Сазонов, відомий блогер та політичний експерт, у своєму Telegram-каналі поділився обурливою історією про те, що мер Києва Кличко дав "добро" на евакуацію автомобілів воїнів ЗСУ прямо з паркування центрального шпиталю в Києві.

Про це йому розповів небайдужий мешканець Києва. За його словами – це обурливо, оскільки військові лежать у госпіталі на лікуванні, багато з них – серйозно поранені, і відбирати машину у людей – абсолютно негуманно, оскільки за випискою на милицях, очевидно, важко буде пересуватися містом.

евакуатор, скріншот з відео
евакуатор, скріншот з відео

Так, там безлад і купа авто, але евакуювати – це якийсь сюр. Нехай потім пацани на милицях через все місто їдуть кудись забирати машину. Евакуаторники не приймають, що якщо хлопці побачать, що їхню машину чи машину побратимів евакуюють, то у них найбільші шанси на милицях потім ходити. Із загальної суми приблизно 1750 грн за евакуацію, до бюджету йде лише близько 450 грн, решта приватної фірми.

Українці засудили мера за такі дії:

Популярні новини зараз
"Фронт затухне, полетять ракети": відомий астролог стривожив прогнозом на липень для України Українців готують до суворої зими, але це лише "розминка" – далі стане ще гірше ТЦК можуть ходити у цивільному: чим це загрожує Київстар піднімає тарифи на 100%: чим це аргументують
Показати ще
  • "Не вистачає водіїв на швидких, а на евакуаторах по двоє іноді їздять. За 5 хвилин, поки стояла прямо біля станції метро, ​​проїхало десь 10 евакуаторів. Це одна точка міста"
  • "Така історія була з моїм чоловіком. Платили та забирали"
  • "Кияни мають зібратися і подежурити біля госпіталю, кілька днів, "дати бій" паркувальникам, викликати ТБ та владу"

А ми нагадуємо про "Чучело з оболонських еб*ней": відомий волонтер попросив Раду втихомирити Мар'яну Безуглую

Раніше стало відомо про те, що на це витратили 2 мільярди: киянин показав жах "золотої" естакади Кличка

Крім того, Знай.ua повідомляв, що Сумська подякувала Кличку за новий міст у Києві: українці не стримали емоцій і "рознесли" актрису