Новий шляхопровід на Оболоні став надбанням міста... або, принаймні, так обіцяли. Розпочаті ще 2023 року роботи мали розвантажити дорожні пробки та покращити пересування, але плани загубилися десь у бруді, який після першого дощу перетворив дорогу біля естакади на справжнє озеро.

Мер Кличко анонсував завершення будівництва нового шляхопроводу на Оболоні та обіцяє відкрити рух до осені. Офіційні особи міста запевняли, що шляхопровід на Богатирській стане вінцем інженерного мистецтва, проте мешканці виявили лише порожні обіцянки.

Естакада на Богатирській / фото: Telegram
Естакада на Богатирській / фото: Telegram

Коли вартість проекту в два мільярди гривень спадає на думку, то хочеться запитати: де ж усі ці гроші опинилися?

Відео поточної ситуації біля естакади у Києві поділився місцевий Telegram канал.

Популярні новини зараз
Пасажири вимагали "викинути" дитину з літака: їх підтримала навіть стюардеса - що сталося Газові прилади доведеться відключити: "Газмережі" застерегли кожного споживача Українцям будуть по-новому вручати повістки: все зміниться з 16 липня Комунальники вирішили не церемонитися: який тариф злетить одразу на 90%
Показати ще

Плани влади включають встановлення пандусів, монтаж тролейбусної мережі та облаштування зупинок громадського транспорту. Обіцяють, що врахують принципи безбар'єрності, але поки що лише на папері.

Городяни не припиняють запитувати, чи коштували ці два мільярди гривень витрачених на цей проект. Адже ситуація з дорожнім покриттям не покращала, і максимальна швидкість на цій вулиці, як і раніше, не перевищує 50 км/год.

Естакада на Богатирській / фото: Telegram
Естакада на Богатирській / фото: Telegram

Організація "Пасажири Києва" раніше заявляла, що капітальний ремонт Богатирської був зайвим, а гроші краще було витратити на безбар'єрність.

В їхніх очах цей проект просто консервує помилки минулого замість того, щоб йти в ногу з сучасними технологіями та потребами городян.

Нагадаємо, експерт пояснив, чому краще не заправлятися на "дешевих" заправках: тільки гірше зробите

Раніше ми писали про те, що Сумська подякувала Кличку за новий міст у Києві: українці не стримали емоцій та "рознесли" актрису

Крім того, Знай.ua розповідав про мільярд на дослідження пінгвінів: Україна транжирить гроші під час війни