Для всіх наших шанованих читачів, які стежать за політичним життям України, є новини, які можуть викликати навіть неприємне почуття ностальгії. Згадувати таке не дуже хочеться, проте дуже важливо пам'ятати усі злочини "банди Януковича".

Так, завершилася довга історія часів президентства Віктора Януковича про крадіжку 260 мільйонів гривень через будівництво на папері гірськолижної бази "Олімпійська надія-2022", яке займався голова Держінвестпроекту Владислав Каськів.

Про це стало відомо завдяки інформації від блогерів Telegram-каналу "Всі ходи записані".

Владислав Каськів
Владислав Каськів, скрін

В результаті, Каськів не отримав навіть підозри, а шестеро фігурантів, включаючи брата Олександра Каськіва, який втік до Словаччини, пішли на угоду зі слідством, яка не передбачає позбавлення волі. Вони зобов'язані повернути до держбюджету 259,2 млн грн, заплатити штрафи та перерахувати донати на потреби ЗСУ.

Популярні новини зараз
Водійські права стануть недійсними: коли і чому варто отримати нові документи Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього
Показати ще

Публікація "Всі ходи записані", скріншот: Telegram
Публікація "Всі ходи записані", скріншот: Telegram

Олександр Каськів та колишній заступник голови Держінвестпроекту Сергій Шут були оштрафовані на 850 тис грн кожен, а також повинні задонатити ЗСУ по 1,65 млн грн (раніше вже перерахували по 2,5 млн грн).

Понад 500 земельних ділянок, заарештованих під час розслідування, передано АРМА для продажу, а ще 200 (під курорт «Боржава») – конфісковано.

Нагадаємо, на Закарпатті дружок Януковича зайняв крісло в облраді - був у розшуку.

Раніше повідомлялося, що ексчиновник часів Януковича пройшов на виборах від ОПЗЖ: раніше оголошувався в розшук.

Також, Романенко висловився про ситуацію з нардепом Скороход та "Слугою народу" у Раді: "Серйозний дзвіночок".