Для всіх наших шанованих читачів – новий весільний скандал. У громадськості багато різних емоцій, адже це "свято життя" відбувається під час війни. Так, пара з Києва святкувала весілля на березі італійського озера Комо в найдорожчій в цьому фешенебельному регіоні віллі Балбяно, що належить росіянам.

Тижнева оренда цієї вілли коштує від 132 тисячі євро, в день - 19 тисяч євро. Ця вілла з 2013 належить російським бізнесменам, які викупили її за 38 мільйонів євро (для пасивних доходів - здачі в оренду).

Наречена Ангеліна Терська оприлюднила у Instagram Stories з весільної церемонії.

Пост Аліни Доротюк, скріншот: Telegram
Пост Аліни Доротюк, скріншот: Telegram

Ведучим «банкету в час чуми» був відомий російський актор, телеведучий та гуморист Максим Галкін.

Популярні новини зараз
Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах
Показати ще

Галкін виконав кілька пісень з українського репертуару, з україномовними гостями (судячи з реплік сторіс) спілкувався суржиком. Під недоречний регіт гостей Галкін жартував про пароль українця — паляниця, «Укрзалізниця», суниця, полуниця…

Про українок зачитав вірш, де є такі слова: «На „Укрзалізниці“ — гарні провідниці. У них личка, як з водиці, вони люблять печериці. Мружать очі, як лисиці та гарненькі в них спідниці. А ще мають на полиці пресмачнючі паляниці: для дітей, мамусь та киці. А для захисту — рушниці».

Пост Аліни Доротюк, скріншот: Telegram
Пост Аліни Доротюк, скріншот: Telegram

На вірш відреагували гості за столом. Сказали, що Галкін «склав іспит»…

З відкритих джерел відомо, що гонорар Максима Галкіна — від 100 тисяч євро, плюс зірковий райдер. Також для гостей весілля виступав Монатік. Його гонорар становить — 20−30 тисяч доларів.

Вражає «лук» нареченої: кольє від нішевого італійського бренду Bvlgari — орієнтовно 180 тисяч євро, сукня від українського дизайнера Івана Фролова — 5 тисяч євро. За підрахунками, вартість весілля на найдорожчій віллі у Комо — близько мільйона євро.

Порівняно з цим весіллям, резонансна весільна забава сім‘ї львівських прокурора Ростислава Ільницького та експрацівниці львівського ДБР Роксолани Москви — це «дитяче белькотіння».

Наречена демонструє колье bvlgari за щонайменше 180 тисяч євро.
Наречена демонструє колье bvlgari за щонайменше 180 тисяч євро.

У цій італійській весільній історії вражає не лише нечувана розкіш, яка щонайменше недоречна під час війни, але й те, що наречена цим відверто хизується у соцмережах. Мабуть, шалені гроші «затьмарили очі», дівчина не розуміє елементарних речей, що демонстрацією розкішного весілля викличе лише обурення і засудження українців. Жінка дякує в сторіс за втілення казки з її мрій коханому. Хто цей диво-олігарх, який витрачає на весілля шалені кошти, залишається наразі загадкою.

Нагадаємо, "Мама" Вєрки Сердючки зізналася, що дочка вискочила заміж і показала, за кого.

Раніше повідомлялося, міністр енергетики Мальдів навела порчу на президента: заарештували, хоча чаклунство – за законом.

Також ховався на горищі: СБУ затримала скандального експрокурора Ільницького та його тещу.