Колишня працівниця ДБР, та наречена зі скандального весілля Роксолана Москва програла суд за поновлення її на посаді.

Раніше було відомо, що вона подавала до суду для поновлення у посаді та отримання компенсації за "вимушений прогул". Розмір компенсації вона збиралась отримати у розмірі 230 тисяч гривень.

Весілля екс-чиновників у Львові. Фото: скрін відео
Весілля екс-чиновників у Львові. Фото: скрін відео

За даними телеграм-каналу "Є питання", чотири дні тому, була винесена постанова, де Верховний суд повністю став на сторону ДБР. Хоча раніше повідомлялось, що вона виграла суд. Після цього, Верховний суд подав апеляцію та оскаржив постанову про поновлення. Тепер дівчина остаточно програла справу.

Постанова суду. Фото: скрін телеграм-каналу
Постанова суду. Фото: скрін телеграм-каналу
Постанова суду. Фото: скрін Телеграм

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 16-22 вересня для всіх знаків Зодіаку: небезпеки Водоліїв, блиск Левів та відпочинок Тельців Пенсіонерам готують круті зміни з новими сумами – виплати зростуть на 1500 грн Українцям чітко відповіли з приводу індексації пенсій "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Після скандального весілля на місці колишньої роботи "відхрестилися" від Роксолани Москви. За їх словами вони не несуть ніякої відповідальності за дії колишніх працівників. На початку місяця вона зіграла весілля з колишнім прокурором. Але увагу суспільства привернуло не саме весілля, а його пишність та несумісність з військовим станом. Гостей, яких налічувалось сотні, розважали відомі українські зірки, а торт, був величиною в два метри.

Весілля Ростислава Ільницького та Роксолани Москви. Фото Facebook
Весілля Ростислава Ільницького та Роксолани Москви. Фото Facebook

Суспільство розбурхала така зухвалість державних працівників, коли у країні війна. Накинулись не тільки на наречених, але і на зірок, які не зважаючи на військовий стан розважали багатіїв. На святі виступали Дзідзьо, Олександр Пономарьов, Ольга Полякова та інші. Ведучим був Григорій Решетник, який вигукував, що з нареченими святкує "вся Україна".

Публікація Телеграм-каналу "Є-питання". Фото: скрін
Публікація Телеграм-каналу "Є-питання". Фото: скрін
Допис Телеграм-каналу. Фото: скрін

Нагадаємо, портал Знай інформував, експрокурора Ільницького після шикарно весілля спробували налякати повісткою

Раніше на порталі Знай повідомлялося, на фоні скандалу з весіллям прокурора Ільницького ДБР просить українців повідомляти про корупціонерів: "На високих зп д*гани безпомічні"

Також, наш портал інформував, весілля Ільницького та Москви: люди обурені бездіяльністю ДБР, яка закликає боротися з корупцією