З'явилася інформація, що Національне агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) продало на аукціоні баггі та квадроцикл позбавленого українського громадянства підозрюваного у держзраді екс-нардепа Віктора Медведчука на загальну суму 921,8 тис. грн.

Про це стало відомо завдяки інформації від керівника Арми Олени Думи.

Публікація "Всі ходи записані", скріншот: Telegram
Публікація "Всі ходи записані", скріншот: Telegram

За її словами, на "Prozorro.Продажі" реалізовано 1 баггі та 1 квадроцикл, загальна вартість реалізації за двома транспортними засобами склала 921 777,00 грн.

Колишній баггі Медведчука, фото: АРМА
Колишній баггі Медведчука, фото: АРМА

Популярні новини зараз
В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни" Путін оголосив про масштабне збільшення чисельності армії Увага на квитанції: українців попередили про платіжки за комуналку Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

Також на цю новину звернули увагу автори Telegram-каналу "Всі ходи записані", де часто публікують компромат на відомих чиновників, політиків та бізнесменів.

"Практично попрощавшись із можливістю продати яхту Royal Romance зрадника Віктора Медведчука, голова АРМА Олена Дума прозвітувала про те, що її структура змогла продати хоча б баггі та квадроцикл Медведчука. На двох аукціонах було по одному учаснику. Лілія Меняйлова заплатить за баггі 761,8 тис. грн за стартових 735 тис. грн, а ТОВ "Кехім" - 160 тис. грн за квадроцикл за стартових 154,4 тис. грн.", - пишуть автори каналу.

Колишній баггі Медведчука, фото: АРМА
Колишній баггі Медведчука, фото: АРМА

Вказано, що ця сума надійде в депозитний портфель АРМА для подальшої закупівлі військових облігацій. Раніше АРМА повідомляло про початок реалізації 2 квадроциклів Traxter Max та одного баггі CAN AM Traxter Defender Max XT HD10 Медведчука на Prozorro.

Олена Дума також додала, що зараз ще 1 квадроцикл залишився нереалізованим через відсутність учасників аукціону, тому цей лот буде виставлений на повторний аукціон, про що буде повідомлено на офіційних каналах комунікації агентства.

Нагадаємо, Тестя Насірова Глімбовського помістили у СІЗО у справі хабара ексглаві ДФС: не знайшов на заставу 200 млн. доларів.

Раніше повідомлялося, Богдан Пукіш та Петро Белз продовжують заробляти гроші для зрадника Медведчука: таємна імперія розкинулася на всю Україну.

Також, ДБР повідомило про підозру колишньому власнику "Привату" Боголюбову: затримано спільника "втечі".