В Україні триває дія військового стану, а також відбуваються заходи щодо загальної мобілізації. Справа в тому, що за період повномасштабної війни і в соціальних мережах, і навіть на телебаченні з'являються новини про так звані "втікачі", які за гроші залишають країну через неофіційні ділянки "перепустки".

Саме щодо таких громадян перший заступник начальника відділу "Могилів-Подільський" Юрій Гаврильченко нещодавно висловився у коментарі для одного з телеканалів. За його словами, такі чоловіки - "сикуни", а іншими словами - труси.

Проте, виявилося, що Юрій так сильно не любить "ухилянтів", що зміг придбати у 2023 році собі квартиру та будинок, а ще у "бонус" прикупив дві земельні ділянки. Про це є інформація, яка з'явилася у Telegram-каналі "Батальйон Монако".

Юрій Гаврильченко, скріншот: YouTube
Юрій Гаврильченко, скріншот: YouTube

"Вони для мене - сцикуни", - так висловився Гаврильченко про втікачів до Румунії.

Популярні новини зараз
Готуйте мішки для грошей та відкривайте валютні рахунки: на кого із знаків Зодіаку зваляться шалені гроші ще до кінця року Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

Щодо придбань Юрія можна констатувати, що земельні ділянки, квартира та приватний будинок – це лише те, що "видно" з офіційних джерел. Залишається питання, а звідки у пана Юрія гроші на квартиру, будинок, ділянки з'явилися?

Декларація Гаврильчека, скрін: Telegram
Декларація Гаврильчека, скрін: Telegram

Декларація Гаврильчека, скрін: Telegram
Декларація Гаврильчека, скрін: Telegram

А ось тепер і постараємося відшукати відповідь, ще у травні 2024 року Юрій Гаврильченко розповів журналістам, що втікачі часто користуються послугами провідників.

"Беруть кошти, приводять до будь-якої річки, навіть до Дністра і людина має сама плисти", - заявив тоді Юрій.

Ми не можемо нічого стверджувати, проте ми можемо прочитати та проаналізувати те, що говорив сам Гаврильченко лише шість місяців тому.

Нагадаємо, постійно мати при собі: які документи можуть перевірити на вулиці.

Раніше повідомлялося, виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову.

Також, Польща змінила правила в'їзду для українських дітей: кого не пустять до країни.