Для всіх наших шанованих читачів, котрі цікавляться політичною атмосферою в Україні, є дуже важлива інформація. Справа в тому, що громадськість дізналася про нову звістку про те, що нардеп від "Голосу" Олександра Устинова, чоловік якої поїхав до США і спокійно там живе, незабаром може стати заступником міністра оборони України.

Про це стало відомо завдяки інформації від авторів Telegram-каналу "Інсайдер".

Олександра Устинова із чоловіком. Фото: facebook.com/ustinova.alexandra
Олександра Устинова із чоловіком. Фото: facebook.com/ustinova.alexandra

Так, за словами авторів каналу, народний депутат і голова фракції "Голос" Олександр Устинов незабаром може бути призначений на посаду заступника міністра оборони України.

Публікація "Інсайдера", скріншот: Telegram
Публікація "Інсайдера", скріншот: Telegram

Популярні новини зараз
Головне за 22 вересня: пенсію збільшать, повістки прийдуть поштою, курс долара шокує, а українці отримають ще одну платіжку Нижче вже не буде? Озвучено курс долара на кінець осені Повістку вручили мамі або бабусі: адвокат пояснив, як діяти в такому випадку Літа залишилось зовсім мало: українцям варто готуватись до похолодання
Показати ще

Призначення активно лобіює керівництво Міністерства оборони України.

З моменту повномасштабного вторгнення Олександра Устинова встигла побувати в кількох скандалах: про придбання нею будинку в США 29 березня 2022 року за готівку на суму близько 1 млн дол., а також автомобіля.

На новій посаді Устинова може займатися питаннями закупівель та міжнародних відносин.

Також відомо, що сама Устинова, за чоловіка-американця, виступає за підвищення штрафів для українських чоловіків, які нібито ухиляються від мобілізації.

Нагадаємо, "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони.

Раніше повідомлялося, як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій.

Також, як відбивати штурми на покровському напрямку, коли тобі на бригаду дають на тиждень 10 хв 120 мм! - військова кореспондентка ТСН.