З'ясувалося, що секретарка Ірпінської міської ради Анжела Макєєва, яка є сестрою "слуги" Гончарук, підробила диплом Університету Шевченка, це підтвердило службове розслідування.

На порталі міськради Ірпеня з'явилося розпорядження міського голови про затвердження акта службового розслідування щодо можливості того, що секретар ради пані Макєєва має підроблений диплом.

Про це стало відомо завдяки публікації на сайті Ірпінської міської ради.

Анжела Макеєва
Анжела Макеєва

Підозра ґрунтується на відповіді керівництва КМУ ім. Шевченка про те, що такий диплом ВНЗ не видавався. За словами радника Маркушина у соцмережах, із інсайдерських джерел стали відомі й результати графологічної експертизи.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам платитимуть додаткові 2400 грн щомісяця: як скористатися новою програмою Не лише перевіряти документи: ТЦК та поліцію наділили новими повноваженнями Йдете по гриби — беріть гаманець: за які прогулянки нещадно штрафуватимуть Будуть призвані у двох випадках: нові правила мобілізації чоловіків старше 50 років
Показати ще

Розпорядження, скріншот: Telegram
Розпорядження, скріншот: Telegram

Рукописні тексти "Згідно з оригіналом" та підпис під цим твердженням зроблені рукою Макєєвої.

Нагадаємо нашим читачам, що ще у вересні навколо Анжели Макєєвої – секретаря Ірпінської міської ради вибухнув скандал.

Після призначення на цю посаду, сімейство Макєєвої опинилося в центрі уваги через те, що її сестра Вікторія Гончарук у період з 2021 по 2024 рік придбала сумнівним чином понад 50 об'єктів нерухомості в Бучанському районі. Це не тільки викликає підозри, а й ставить багато питань про можливі корупційні схеми.

Нагадаємо, Україна продає завод, конфіскований у путінського олігарха, звідки постачали титан до РФ.

Раніше повідомлялося, 16 будинків, 9 авто та 15 млн готівки: що приховувала від народу чиновниця Тетяна Крупа.

Також, Анжела Макєєва: сестра "слуги народу" придбала 50 об'єктів нерухомості за три роки.