Президент Шахтаря Рінат Ахметов привітав донецький клуб з десятим чемпіонством, яке команда завоювала достроково після перемоги над Зорею (3:2) у 28-му турі української Прем’єр-ліги.

- Дорогі друзі! Вітаю футболістів, тренерський штаб, співробітників клубу та вболівальників Шахтаря з десятим чемпіонством!

Третій рік ми граємо і тренуємося не вдома, без підтримки рідної Донбас Арени. У надскладних умовах здобути перемогу за чотири тури до кінця чемпіонату, кожен матч провівши на виїзді, - це варте найгучніших оплесків.

Сьогодні ми тримаємо в руках золоті медалі. Я хочу сказати слова величезної подяки всім, хто віддав свої сили, працював 24 години на добу, щоб виграти чемпіонство. Головному тренерові Шахтаря Паулу Фонсеці, його помічникам, усім нашим футболістам за яскраву, гарну, чемпіонську гру - дякую, хлопці! Дякую лікарям, масажистам, усьому колективу футбольного клубу Шахтар, а найголовніше - нашим уболівальникам! Не опускаємо руки заради вас, граємо для вас і ставимо собі найамбітніші цілі. Із чемпіонством вас, дорогі друзі! - говориться в зверненні, опублікованому на офіційному сайті Шахтаря.

Раніше портал Знай.ua повідомляв, кому присвятив чемпіонство головний тренер Шахтаря Паулу Фонсека.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Фото: ФК Шахтар