У четвер, 20 квітня, в рамках чвертьфіналу Ліги Європи Шальке українця Євгена Коноплянки вдома зіграє проти амстердамського Аякса.

На думку авторитетних букмекерських організацій, фаворитом в цьому матчі є господарі. Так, букмекери з GameBet приймають ставки на перемогу команди Гельзенкірхена з коефіцієнтом 1,9. Можливий успіх нідерландців оцінюється вище - 3,96. Нічийний результат - 3,63.

Букмекери з Bwin солідарні з прогнозом GameBet, і дають на перемогу кобальтових коефіцієнт 1,87. Вікторія команди з Амстердама тут оцінюється трохи вище - 4, а нічия - 3,8.

Букмекерська контора William Hill ставить на поєдинок такі котирування. Перемога Шальке - 1,91, перемога Аякса - 4, нічия - 3,5.

Як повідомляв інформаційний портал Знай.ua, в матчі-відповіді чвертьфіналу Ліги Європи Генк - Сельта букмекери не бачать явного фаворита.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Фото: Getty Images