У четвер, 20 квітня, у другому поєдинку чвертьфіналу Ліги Європи Манчестер Юнайтед на Олд Траффорд прийме Андерлехт.

На думку авторитетних букмекерських організацій, явним фаворитом в цьому матчі є господарі. Так, букмекери з GameBet приймають ставки на перемогу підопічних Жозе Моурінью з коефіцієнтом 1,25. Можливий успіх гостей оцінюється набагато вище - 12. Нічийний результат - 5,75.

Букмекери з Bwin солідарні з прогнозом GameBet, і дають на перемогу Червоних дияволів практично ідентичний коефіцієнт - 1,26. Вікторія бельгійців тут оцінюється трохи нижче - 11,5, а ось нічия так само - 5,75.

Букмекерська контора William Hill ставить на поєдинок такі котирування. Перемога МЮ - 1,28, перемога Андерлехта - 12, нічия - 5.

Як повідомляв інформаційний портал Знай.ua, в матчі-відповіді чвертьфіналу Ліги чемпіонів Барселона - Ювентус букмекери ставлять на перемогу каталонського клубу.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Фото: Getty Images