У середу, 19 квітня, в матчі-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів одна з сенсацій цього розіграшу Монако прийме на своєму полі дортмундську Боруссію.

Матч тижневої давності за участю цих команд запам'ятався всьому світу, в першу чергу, не самою грою команд, а тим що було за день до цього. У Дортмунді прогримів вибух, коли гравці Боруссії під'їжджали до стадіону, де повинен був відбутися поєдинок Ліги чемпіонів. Один футболіст німецької команди навіть серйозно постраждав, а після - був прооперований. Однак в УЄФА вирішили, що матч обов'язково повинен відбутися і перенесли його на наступний день, хоча керівництво Монако і просило організацію дати командам ще кілька днів, щоб відійти від усього цього.

Монако - Боруссія Д: Прогноз і ставки букмекерів на матч Ліги чемпіонів

У середу, 12 квітня команди вийшли на Сигнал Ідуна Парк і продемонстрували всьому світу, що ніякі вибухи і можливі теракти не стануть перешкодою для футбольного свята. У цьому матчі глядачі побачили п'ять голів, а поєдинок завершився перемогою гостей (3:2).

Одним з героєм зустрічі став молодий форвард Монако Кіліан Мбаппе. Записавши на свій рахунок дубль француз став наймолодшим автором дубля в історії плей-офф Ліги чемпіонів. Багато європейських грандів вже зараз виявляють інтерес до Мбаппе, і, напевно, влітку Монако буде дуже складно утримати у себе молоду зірку.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Монако забиває по три голи на виїзді вже в другій стадії головного європейського турніру поспіль, проте футбольні експерти і букмекери не поспішають записувати французьку команду в явні фаворити протистояння з Боруссією. У підопічних Томаса Тухеля ще далеко не все втрачено. На попередній стадії дортмундці теж поступилися в своїй першому зустічі з Бенфікою (0:1), проте в матчі-відповіді розірвали свого суперника (4:0).

І Монако, і Боруссія, проповідують атакуючий стиль футболу, і, навряд чи, вони відмовляться від цього в другому поєдинку. Боруссія то точно буде тримати акцент на воротах суперника - у неї просто виходу іншого немає. Але і Монако перед домашніми трибунами, швидше за все, не захоче притискатися до своїх воріт. На нас чекає цікава гра з великою кількістю небезпечних моментів.

Монако - Боруссія Д: Де дивитися матч Ліги чемпіонів

Перед матчем-відповіддю обидві команди не зможуть розраховувати на кількох своїх ключових гравців. За Монако не зіграє Фабіньо (дискваліфікований) і Джібріль Сідібе (апендицит). У складі Боруссії на матч з монегасками точно не вийде Марк Бартра (через травму, отриману під час вибуху). Не допоможуть своїй команді також травмований Андре Шюррле і Маріо Гетце, який вибув на тривалий час через серйозні проблеми з обміном речовин.

Орієнтовні склади:

Монако: Субашич - Туре, Глік, Жемерсон, Менді - Сілва, Бакайоко, Моутінью, Лемар - Фалькао, Мбаппе.

Боруссія Д: Бюркі - Піщек, Папастатопулос, Бендер, Шмельцер - Вайгль - Дембеле, Кастро, Геррейро, Ройс - Обамеянг.

Нагадаємо, що матч Боруссія Д - Монако відбудеться 19 квітня на стадіоні Луї II. В Україні цей поєдинок покаже телеканал Футбол 1. Початок - 21:45.

Прогноз Знай.ua - 2:2

Раніше інформаційний портал Знай.ua повідомляв, що в поєдинку Монако - Боруссія Д букмекери віддають перевагу команді з Німеччини.

Фото: Getty Images