Керманич французького Монако Леонардо Жардім зазначив, що його команда не відмовиться від власного стилю, котрий став їхнім вже на клітинному рівні.

-Чекаємо, що Боруссія буде набагато сильнішою ніж у першому матчі. У них повернулися в стрій Кастро і Ройс, два дуже важливих гравця.

Всі наші думки присвячені тільки завтрашнього матчу. Ми в 90 хвилинах від виходу в півфінал, але в тій же ситуації перебувають і наші суперники. До майбутнього матчу ми повинні поставитися так, немов він своїм значенням дорівнює всім нашим матчам у Лізі чемпіонів в цьому сезоні.

В свою чергу тренер Дортмунду Томас Тухель впевнений, що його команда зможе показати хорошу гру та перемогти з різницею у два м’ячі.

- Зараз наша команда думає тільки про гру. Знаємо, що буде важко, але віримо в себе. Результат першого матчу говорить не на нашу користь, але у нас є характер, щоб змінити стан справ.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

У нас правильна пропорція досвідчених футболістів і молоді. Ми добре просуваємося вперед по турнірній сітці Ліги чемпіонів і сподіваємося продовжити боротьбу в турнірі. У другому таймі першого матчу ми домінували за всіма показниками. Я налаштований дуже оптимістично, оскільки знаю нашу силу. Нехай навіть нам протистоїть дуже солідний суперник.

Також, на його думку, Боруссія повинна знайти необхідний баланс між атакою і обороною. Дортмунд команда, яка любить атакувати, і постарається створити максимально багато гольових моментів та атакувати до останньої хвилини.

Нагадаємо, що Монако переміг Боруссію у виїзній зустрічі з рахунком – 3:2.

Як вже повідомляв портал Знай.ua, букмекери вважають Боруссію Д фаворитом у зустрічі.