Знаменита російська співачка Альона Апіна потрапила до об’єктиву камер з новим бойфрендом. Її застукали з молодим чоловіком у ліжку.

Про це стало відомо зі знімка, який Апіна виклала на своїй сторінці в Instagram.

На фото видно, співачка спить оголошена, а поруч лежить голий молодий красень, увесь в татуюваннях, який злегка прикрив інтимні місця ковдрою.

[[{"fid":"176910","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"640","width":"640","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

"Доброго ранку! Нічого особистого! Просто кіно! І спасибі за вчорашній важкий день! "Дівчина Бонда", - прокоментувала знімок зірка.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, нещодавно Апіна презентувала новий кліп на пісню "Близость", де оголилася до спідньої білизни, за що її розкритикували користувачі мережі. Проте і знайшлися ті, хто похвалив, що у 52 роки жінка має такі форми та фігуру.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", голлівудська актриса Наталі Портман знялася в музичному кліпі талановитого британського співака і композитора Джеймса Блейка, де роздяглася до спідньої білизни, будучи на останньому місяці вагітності.