Мексиканський боксер чемпіон світу в першій середній вазі за версією WBO Сауль Альварес (49-1-1, 34 KO) прокоментував свій бій проти співвітчизника Хуліо Сезара Чавеса-молодшого (50-3-1, 32 КО).

"Цей розділ завершений. Я насолоджувався боєм і виграв кожен раунд. Я отримував задоволення від того, що роблю. Після всіх цих розмов про те, хто з нас краще, я дуже щасливий, що мені вдалося довести в рингу свою перевагу", - цитує слова Канело Boxingscene.

Нагадаємо, 6 квітня Сауль Альварес одноголосним рішенням суддів переміг Хуліо Сезара Чавеса-молодшого (120:108, 120:108, 120:108).

Дивіться також повне відео бою:

Як повідомляв інформаційний портал Знай.ua, наступним суперником Альвареса буде казахстанський боксер Геннадій Головкін.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Фото: Getty Images