У США студентка Меггі Арчер зі штату Міссурі вигадалала, як "розводити" чоловіків на гроші, але при цьому не ходити ні на одне побачення.

Дівчина розмістила на своїй сторінці в Tinder привабливу фотографію і підписала: "Відправ їй п'ять доларів і подивися, що буде далі". Чоловіки закидали її питаннями, проте Меггі лише інтригувала ще більше і просила не відходити від правил. Коли цікавість перемагала і чоловік перекладав на її рахунок п'ять доларів, дівчина відразу натискала на кнопку "несумісні".

Правила цієї соцмережі говорять, що якщо один зі співрозмовників дає знати, що партнер йому перестав подобатися, то користувачі більше не можуть відсилати один одному повідомлення.

Коли один з ошуканих представників сильної статі звернувся до адміністраторів Tinder, ті йому пояснили, що вдіяти нічого не можуть. Перед законом дівчина чиста, шахрайством це не назвеш: ти переклав свої п'ять баксів і ти побачив, що сталося.

Скільки Меггі вдалося заробити на своїй схемі, вона відмовилася повідомляти. Її запис зібрав 20 тисяч лайків і майже 8 тисяч фоловерів.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" писав про десять відкриттів, за які кожен може отримати мільйон доларів.