У четвер, 20 квітня, в рамках другого поєдинку 1/4 фіналу Ліги Європи один з фаворитів на підсумкову перемогу в турнірі Манчестер Юнайтед вдома прийматиме бельгійський Андерлехт.

Перший матч цих команд тижневої давності пройшов під диктовку підопічних Жозе Моурінью. Червоні дияволи відкрили рахунок в тому поєдинку в першому таймі зусиллями Генріха Мхітаряна, який вдало зіграв на добиванні. МЮ мав силу-силенну можливостей забити ще, але, в підсумку, під завісу зустрічі пропустив сам і зустріч закінчилася внічию (1:1).

Манчестер Юнайтед - Андерлехт: Прогноз і ставки букмекерів на матч

Схожий сценарій був у Манчестер Юнайтед у попередньому протистоянні в Лізі Європи з російським Ростовом. Тоді так само команда Моурінью не змогла на виїзді здолати своїх опонентів (0:0), маючи колосальну перевагу, зате вже вдома здобула перемогу (1:0). І, якщо Ростову не обов'язково потрібно було забивати в Манчестері для виходу далі, то Андерлехту відступати вже нікуди - нульова нічия позбавить команду півфіналу євротурніру.

Цікаво, що обидва колективи підходять до матчу в ЛЄ, маючи в своєму активі серію перемог з семи матчів поспіль. І Андерлехт, і МЮ не програють вже більше місяця. Чи перервутся ці серії в очному протистоянні команд на Олд Траффорд ми дізнаємося вже зовсім скоро.

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

У матчі-відповіді проти МЮ Генк зможе розраховувати практично на всіх своїх ключових виконавців. Хіба що, Енді Нахар ще не набрав оптимальну форму після пошкодження і може не з'явиться в складі команди. А ось у Жозе Моурінью є деякі проблеми з кадровою складовою команди. Один з лідерів Червоних Дияволів в цьому сезоні Хуан Мата вибув до літа через травму. Крім іспанця манкуніанцям в матчі з Андерлехтом не зможуть допомогти Філ Джонс і Кріс Смоллінг (травми). Також під питанням участь в матчі Уейна Руні і Джессі Лінгарда.

Манчестер Юнайтед - Андерлехт: Де дивитися матч Ліги Європи

Орієнтовні склади:

Манчестер Юнайтед: Ромеро - Валенсія, Рохо, Байї, Дарміан - Еррера, Феллайні - Мхітарян, Погба, Рашфорд - Ібрагімович.

Андерлехт: Мартінес - Аппіа, Кара, Нюйтінк, Обрадович - Дендонкер, Тілеманс - Бруно, Станчу, Ахеампонг - Теодорчик.

Нагадаємо, що поєдинок 1/4 фіналу Ліги Європи Манчестер Юнайтед - Андерлехт відбудеться 20 квітня на Олд Траффорд. Український телеглядач зможе подивитися цей матч на телеканалі Футбол 1. Початок - о 22:05.

Прогноз Знай.ua - 2:0.

Як повідомляв інформаційний портал Знай.ua, в матчі-відповіді чвертьфіналу Ліги Європи Манчестер Юнайтед - Андерлехт букмекери ставлять на перемогу господарів.

Фото: Getty Images