Міжнародний олімпійський комітет (МОК) має якомога швидше накласти заборону на участь Росії в зимовій Олімпіаді-2018, заявив очільник Всесвітнього антидопінгового агентства WADA Крейг Ріді.

При цьому глава WADA повідомив, що в РФ будуть боротися за повернення собі членства у Міжнародній асоціації легкоатлетичних федерацій (ІААФ) та скасування заборони на виступ російських спортсменів на чемпіонаті світу з легкої атлетики, який пройде в серпні 2017 року в Лондоні, повідомляє Daily Telegraph.

Ріді висловив сподівання, що перед Олімпіадою 2018 року спортсмени збірної Росії пройдуть всебічне і авторитетне тестування, щоб виключити вживання заборонених речовин.

Раніше Ріді також наголошував, що буде спокійний, якщо російська команда буде виступати в Пхенчхані за умови, що кожен спортсмен пройде надійну та ефективну перевірку.

На початку березня 2017 року Бі-бі-сі повідомило, що Міжнародний олімпійський комітет може звільнити Росію від Пхенчхана-2018. На думку журналіста Бена Рамсбі, таке рішення дозволить комітету відновити репутацію.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал Знай.ua повідомляв, що британські ЗМІ шоковані бійками російських фанатів перед ЧС-2018.