Apple вирішила дати друге життя магнітному роз'єму для зарядки MagSafe, який відсутній в нових MacBook. Компанія запатентувала перехідник з нового USB-C на MagSafe.

Зазначимо, що відсутність у нових MacBook звичного роз'єму для зарядки MagSafe поспішили заповнити сторонні виробники. Багато компаній, які спеціалізуються на аксесуари для техніки Apple, вже випустили власні варіанти перехідників з USB-C на магнітний конектор або кабелі для зарядки з подібним функціоналом. Наприклад, компанія Griffin пропонує користувачам нових MacBook свій кабель для зарядки BreakSafe:

Роз'єм для зарядки MagSafe примітний тим, що захищає ноутбук від падінь, якщо хтось зачіпає провід для зарядки. Хоча USB-C більш універсальний і дозволяє не тільки заряджати ноутбук, але може бути використаний і для передачі даних або підключення інших пристроїв.

Дивно, що компанія Apple не зробила цього при переході на USB-C в нових MacBook і не поклала перехідник на MagSafe в коробку новими ноутбуками. Перехідник з Lightning на 3,5-мм гніздо для навушників з iPhone 7 змогли покласти.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще