Apple анонсувала оновлення робочих станцій в циліндричному корпусі Mac Pro. З моменту презентації самих потужних комп'ютерів компанії, минуло майже 4 роки.

Дизайн Mac Pro Apple залишила без змін. Циліндричний корпус виконаний з алюмінію темно-коричневого, майже чорного кольору з глянцевим дзеркальним покриттям. З одного боку є панель, яка відкриває доступ до різних інтерфейсних роз'ємів, кнопки включення і роз'єму живлення.

Тепер в базовий Mac Pro буде встановлений 6-ядерний процесор Intel Xeon з тактовою частотою 3,5 ГГц і дві відеокарти AMD FirePro D500 з 3 ГБ пам'яті GDDR5 (раніше FirePro D300 з 2 ГБ відеопам'яті), накопичувач на 256 ГБ і 16 ГБ оперативної пам'яті (у минулій версії було встановлено 12 ГБ).

Друга модель Mac Pro отримала 8-ядерний процесор Intel Xeon з тактовою частотою 3,0 ГГц, дві відеокарти FirePro D700 з 6 ГБ пам'яті GDDR5 кожна, накопичувач на 256 ГБ і 16 ГБ оперативної пам'яті.

Дивись огляд першого Mac Pro:

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв інформаційний портал Знай.ua, компаніия Apple планує виготовляти корпус нового iPhone з рідкого металу.