У вівторок, 18 квітня, в рамках чвертьфіналу Ліги чемпіонів чинний чемпіон Англії Лестер прийме на своєму полі Атлетіко.

У мадридському поєдинку, який пройшов тиждень тому, мінімальний успіх святкували підопічні Дієго Сімеоне (1:0). Єдиний гол в тій зустрічі на рахунку у французького форварда Матрацників Антуана Грізманна, який вразив ворота Каспера Шмайхеля ударом з пенальті.

Лестер - Атлетіко: Прогноз і ставки букмекерів на матч

Атлетіко знаменитий своєю надійною грою в обороні і, напевно, в матчі-відповіді на туманному Альбіоні побудує свою гру на контратаках. Лестер ж після неймовірної серії перемог зменшив хід, не здобувши жодної вікторії в останніх трьох поєдинках у всіх турнірах. Але, варто сказати, що всі ці матчі були гостьовими, а на рідному стадіоні (Кінг Паеур Стедіум) Лисиці діють набагато впевненіше, і можна вже зараз говорити, що на Атлетіко чекає непростий виїзд.

Історія протистояння Лестера і Атлетіко налічує всього п'ять матчів. Чотири перемоги на рахунку Матрацників і один раз ці команди розписали мирову.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Лестер - Атлетіко: Статистика зустрічей

У матчі-відповіді з Лестером головний тренер Атлетика Дієго Сімеоне зможе розраховувати практично на всіх ключових гравців своєї команди. Не допоможе хіба що іспанському колективу захисник Шіме Врсалько, але він уже тривалий час перебуває в лазареті, та й хорват ніколи не був основним правим беком команди. Зате до матчу в Англії відновився від свого ушкодження Кевін Гамейро, якого дуже не вистачало в першому поєдинку цих команд.

У англійської чемпіона кадрові втрати набагато серйозніші. Два гравці основи - Роберт Хут і Нампалі Менді - пропустять зустріч з Атлетіко (німець дискваліфікований, а француз досі не набрав форму після травми). Під питанням також знаходиться участь в матчі на Кінг Пауер Стедіум капітана Лестера Уеса Моргана і форварда команди Іслама Слімані.

Лестер - Атлетіко: Де дивитися матч Ліги чемпіонів

Орієнтовні склади:

Лестер: Шмейхель - Сімпсон, Морган, Беналуан, Фукс - Марез, Ндіді, Дрінкуотер, Олбрайтон - Окадзакі - Варді.

Атлетіко: Облак - Хуанфран, Савіч, Годін, Філіпе Луїс - Карраско, Сауль, Габі, Коке - Грізманн, Гамейро.

Нагадаємо, що поєдинок Лестер - Атлетіко відбудеться 18 квітня в Англії. Український глядач зможе його подивитися на телеканалі Футбол 2. Початок - 21:45.

Прогноз Знай.uа - 0:0.

Як повідомляв інформаційний портал Знай.ua, в чвертьфінальному матчі Ліги чемпіонів Лестер - Атлетіко букмекери ставлять на перемогу Матрацників.

Фото - Getty Images