Головний тренер мадридського Атлетіко Дієго Сімеоне дав передматчеве інтерв'ю напередодні поєдинку Ліги чемпіонів проти Лестера.

"Лестер знаходиться в пристойній формі, в останніх 6-7 матчах вони дуже успішно робили те, що виходило у них в минулому сезоні. У чомусь наші команди дуже схожі, у нас приблизно ті ж козирі. Гра буде такою ж, як і в Мадриді. Багато боротьби, наполеглива дуель, все вирішать деталі.

В останні кілька років моя команда щосили билася в будь-якому турнірі, в якому брала участь. Це наша візитна картка, це козир Атлетіко. Завтра на стадіоні буде відмінна атмсоферу. Лестер здорово грає вдома за підтримки своїх уболівальників. Потрібно зіграти так, щоб доставити господарям проблеми" - цитує Сімеоне сайт УЄФА.

Нагадаємо, що матч 1/4 фіналу Ліги чемпіонів Лестер - Атлетіко відбудеться 18 квітня. Початок - о 21:45.

Раніше інформаційний портал Знай.ua повідомляв, що в матчі-відповіді Лестер - Атлетіко букмекери віддають перевагу гостям.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Фото: Getty Images