Керманич Атлетіко Мадрид Дієго Сіміоне зазначив, що його хлопці працюють, як команда та ведуть боротьбу на усіх фронтах. Саме це допомогло матрацникам виробити власний стиль.

- При побудові гри ми завжди враховуємо індивідуальні характеристики наших футболістів.

Не думаю, що суперник віддасть нам м'яч. Гадаю, що вони виберуть той варіант гри, який найкраще підходить під якості їх футболістів. Вони грають вертикально, інтенсивно, періодично прессингують і розраховують на вибухову швидкість Варді, - зазначив тренер.

Окрім цього, Сіміоне вважає не одна з команд не зможе здобути серйозну перевагу після першого поєдинку. На його думку, все вирішиться у матчі-відповіді.

В свою чергу головний тренер Лестера Крейг Шекспір переконаний, що його команда приїхала в Мадрид за результатом, а не заради банальної участі у цій стадії.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

- У нашій професії завжди мрієш про такі матчі. Заради них і живеш. Коли я потрапив сьогодні на цей легендарний стадіон (Вісенте Кальдерон – прим. ред.), то відчув легкий мандраж. Треба отримувати задоволення від таких зустрічей, в тому числі здобувати гарні результати. Гравці заслужили цей шанс, завтра ми хочемо це довести, - зазначив Шекспір.

Додамо, що Атлетіко ніколи не програвав англійським клубам вдома. У 10 поєдинках матрацники 5 разів перемогли та ще 5 разів зіграли у нічию.

Як вже повідомляв портал Знай.ua, у чвертьфінальному поєдинку Ліги чемпіонів між Атлетіко та Лестером букмекери віддають беззаперечну перевагу мадридському клубу.