Активісти "Автомайдану" провели акцію протесту під особняком глави Одеського окружного адмінсуду Олега Глуханчука.

Як повідомляє обласна організація "Автомайдану", живе Олег Васильович на березі моря в чотириповерховому "садовому або дачному будиночку", як зазначено в його електронній декларації. За словами активістів, цей особняк важко назвати дачним будиночком.

Активісти залишили представнику закону апельсини, як хворому. А також повістку до суду. Слухання у справі про водіння авто в нетверезому стані заплановано на 28 березня.

[[{"fid":"179047","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"920","width":"690","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що активісти Автомайдану зняли на відео руйнівні наслідки нелегального видобутку бурштину в Житомирській області. Через незаконного видобутку бурштину український бюджет недоотримує сотні мільйонів доларів на рік. Активісти стверджують, що нелегальний видобуток бурштину проводиться при заступництві обласних правоохоронців.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще