Емануель Сантос, автор погруддя футболіста Кріштіану Роналду, який встановили в аеропорту на Мадейрі (Португалія), прокоментував свою роботу.

Скульптор розповів, що у нього було всього 15 днів на роботу, і він використовував фотографії Роналду, які шукав в інтернеті. До того ж, за його словами, сам Роналду залишився задоволений скульптурою.

"Навіть Ісус не всім подобався. Тут питання смаку, і це не таке просте завдання, як може здатися на перший погляд", – цитує слова скульптора британське видання The Sun.

Нагадаємо, на острові Мадейра в Португалії, на батьківщині футболіста, на честь Кріштіану Роналду перейменували аеропорт і встановили там бюст зірки футболу.

Безглузда бронзова скульптура викликала змішану реакцію і хвилю насмішок, оскільки несиметрична і не дуже схожа на Роналду. Бюст порівнюють з розплавленим Девідом Култхардом (колишній гонщик Формули-1), а також з психопатом з 50-х років.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Роналду став четвертим серед найкращих бомбардирів європейських збірних.

Фото – Getty Images