Вчора, 18 квітня, в Києві на СТО по вулиці Сім'ї Кульженків чоловік влаштував масштабне ДТП.

Як повідомляє "Київ Оперативний" на своїй сторінці в Facebook, невдалий автовикрадач практично не керував власним тілом. Якимось дивом він відкрив Jeep і всівся в нього. І вже зник би з очей працівників і відвідувачів, ось тільки переплутав передню передачу і задню. Як підсумок - "поцілувався" з Diamante і Opel, які припаркувалися поруч. Силою удару Diamante відкинуло в розташовану неподалік BMW, а та, в свою чергу, полетіла у ворота СТО.

На гуркіт і виття сигналізації збіглися співробітники станції. Безжурний і безтурботний водій лише спромігся сказати: "поставте мене прямо і я поїхав", і напевно був вкрай здивований, що його чомусь затримали, та ще й поліцію викликали. За даними спільноти, чоловік перебував під впливом настоянки глоду.

Злощасний Jeep, який тепер потребує капітального ремонту, призначався для потреб бійців АТО.

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, як співробітники патрульної поліції влаштували ДТП.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще