Жахлива аварія сталася увечері 17 квітня між селами Мишин та Стопчатів на Івано-Франківщині. Внаслідок зіткнення легковика "Рено Сценік" та маршрутки "Еталон" загинули четверо пасажирів іномарки.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook повідомила речник Національної поліції в регіоні Мирослава Белдик.

За її інформацією, мікроавтобус за маршрутом "Косів-Тюдів" їхав до Коломиї. Легковик, який мчав на зустріч, не зміг уникнути зіткнення й на повному ходу вдарився в "Еталон".

Удар був такої сили, що чотири пасажири "Рено"загинули, за життя ще одного борються медики. Всі загиблі та потерпілий – мешканці Коломиї та району віком від 21 до 25 років.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Постраждали і кілька пасажирів маршрутки та водій. З переломами рук, ніг та забоями потерпілих госпіталізовано в Коломийську районну лікарню.

На місці події працює слідчо-оперативна група, яка з'ясовує причини ДТП.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", внаслідок автопригоди на обухівській трасі рятувальникам довелося вирізати потерпілих з понівеченої іномарки спецзасобами. У салоні машини була родина з дитиною.