У неділю, 26 березня, відбудеться матч відбору до Чемпіонату світу-2018, в якому збірна Азербайджану буде приймати діючих чемпіонів світу - Німеччину.

На думку авторитетних букмекерських організацій, явним фаворитом на перемогу в майбутньому поєдинку є гості. Так, букмекери з GameBet приймають ставки на перемогу німців з коефіцієнтом 1,11. Можливий успіх Азербайджану тут оцінюється набагато вище - 22. Нічийний результат - 9,33.

Букмекери з Bwin солідарні з прогнозом GameBet, і дають на перемогу Німеччини коефіцієнт 1,12. Вікторія господарів тут оцінюється ще вище - 29, а ось нічия - 9,5.

Букмекерська контора William Hill ставить на цей поєдинок такі котирування. Перемога Німеччини - 1,12, перемога Азербайджану - 23, нічия - 8,5.

Раніше інформаційний портал Знай.ua повідомляв, що в матчі Чорногорія - Польща букмекери віддають перевагу гостям.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще