У суботу, 25 березня, відбудеться матч відбору до Чемпіонату світу-2018, в якому зустрінуться збірні Швеції та Білорусі.

На думку провідних букмекерів, явним фаворитом на перемогу в майбутньому поєдинку є шведи. Так, букмекерська організація GameBet приймає ставки на перемогу господарів з коефіцієнтом 1,51. Можливий успіх Білорусі тут оцінюється набагато вище - 7,19. Нічийний результат - 3,97.

Букмекери з Bwin солідарні з прогнозом GameBet, і дають на перемогу скандинавів коефіцієнт 1,5. Вікторія гостей тут оцінюється трохи нижче - 7, а ось нічия - 4,1.

Букмекерська контора William Hill дає на цей поєдинок такі коефіцієнти. Перемога Швеції - 1,5, перемога Білорусі - 7,5, нічия - 3,8.

Раніше інформаційний портал Знай.ua повідомляв, що в поєдинку Бельгія - Греція букмекери ставлять на бельгійців.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще