У суботу, 15 квітня, в 32-му турі іспанської Прімери Барселона вдома прийматиме Реал Сосьєдад.

На думку авторитетних букмекерських організацій, явним фаворитом в цьому матчі є господарі. Так, букмекери з GameBet приймають ставки на перемогу підопічних Луїса Енріке з коефіцієнтом 1,21. Можливий успіх гостей оцінюється набагато вище - 13. Нічийний результат - 6,57.

Букмекери з Bwin солідарні з прогнозом GameBet, і дають на перемогу Синьо-гранатових практично ідентичний коефіцієнт - 1,2. Вікторія басків тут оцінюється так само - 13, а ось нічия вище - 7.

Букмекерська контора William Hill ставить на поєдинок такі котирування. Перемога Барселони - 1,2, перемога Реал Сосьєдаду - 12, нічия - 7.

Як повідомляв інформаційний портал Знай.ua, в центральному матчі 32-го туру чемпіонату Італії Інтер - Мілан букмекери ставлять на перемогу господарів.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Фото: Getty Images