У матчі третього дивізіону чемпіонату Іспанії Ельденсе зазнав нищівної поразки від Барселони Б (0:12). Останнім часом ця невдача обросла новими подробицями: за словами форварда Ельденсе Шейка Саада, четверо його партнерів здавали матч резервістам Барси.

- Знаю тих, хто замішаний у договорняку, але в даний момент не можу їх назвати. Йдеться про чотирьох гравців. Перед матчем до мене підійшов партнер по команді і сказав: Матч куплений. Ти хочеш грати? За півгодини до початку гри мене вивели зі стартового складу. Мене завчасно не попередили, бо знали мою відповідь. Я б негайно пішов з команди.

Після матчу в клубному автобусі партнери сказали: Тобі слід знати, що залишилися в роздягальні футболісти, які здали гру. Я повернувся в роздягальню, спалахнула сварка. Справа ледь не дійшла до кулаків.

Гравці Барси Б до цього не причетні. Вони просто вийшли на поле і зробили те, що повинні. Я б на їхньому місці вчинив би так само, – передає слова нападника Ельденсе AS.

- Хтось зателефонував мені і повідомив, що матч був куплений. Він обіцяв дати більше інформації. Мені сказали, що під час гри дві людини спустилися з трибун і сказали, що зустріч була здана в інтересах букмекерів. Один з цих людей виявився агентом футболіста, - заявив голова ради директорів Ельденсе Давид Агілар.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал Знай.ua повідомляв, що після принизливої поразки від Барселони іспанський клуб знявся зі змагань.

Фото Getty Images