У 38-му турі чемпіонату Іспанії з футболу Малага зустрінеться з Реалом. Один із уболівальників Барселони звернувся до власника Малаги Абдулли Аль-Тані з проханням обіграти мадридців.

У відповідь шейх написав в одній із соцмереж: Хай допоможе нам Всевишній перемогти на полі. Але покидьки Каталонії не відчують смаку перемоги в чемпіонаті після брехні про Мічела.

Після цього каталонський клуб виступив з різкою заявою:

- Барселона висловлює свою незгоду і обурення словами президента Малаги Абдулли Аль-Тані, який порушує принципи чесної гри, етики і дотримання букви закону. Клуб звернеться по цій справі в дисциплінарний комітет Вищої ради зі спорту, а також у Королівську Федерацію футболу Іспанії та правовий департамент Ла Ліги, – йдеться в заяві каталонців на офіційному сайті клубу.

Раніше портал Знай.ua публікував відео голів і огляд матчу Барселона - Осасуна (7:1).

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Фото Getty Images