Керівництво українського баскетбольного клубу Миколаїв прийняло рішення розірвати контракт з головним тренером команди Сергієм Кірланом. Про це в інтерв'ю клубній прес-службі розповів президент "корабелів" Борис Безкоровайний:

"Ми не задоволені роботою Сергія В'ячеславовича. Із завданням - зайняти місце не нижче 6-го - він не впорався. У важких умовах, в яких знаходився клуб, він виявився найслабшою ланкою, що не проявивши вміння адекватно реагувати на виклики, знаходити інші мотивації для гравців, крім фінансових, отримувати максимальну віддачу в кожному матчі, контролювати дисципліну.

Підготовку до наступного сезону ми почнемо в серпні. З головним тренером визначимося раніше. Сподіваємося на плідне міжсезоння" - цитує слова президента клубу прес-служба Миколаєва.

Нагадаємо, що регулярний чемпіонат Суперліги Миколаїв завершив на сьомому місці, здобувши 11 перемог в 27 матчах. У чвертьфінальній серії в плей-офф підопічні Кірлана програли Хіміку з рахунком 0:2.

Як повідомляв інформаційний портал Знай.ua, баскетбольний клуб Миколаїв близький до припинення існування.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще