20-річна американка Белла Хадід, яка є однією з найбільш затребуваних моделей в сучасній індустрії моди, знялася в новій фотосесії для модного видання Porter Magazine.

Зірка подіумів стала головною героїнею літнього номера модного глянцю, для якого знялася в новій, дещо еротичній фотосесії. Зйомки пройшли на Багамських островах. Саме там Белла Хадід позувала перед об’єктивом культового фотографа Террі Річардсона – одного з найпопулярніших фешн-фотографів у світі.

Крім яскравих літніх кадрів, в новому номері Porter Magazine з'явилося відверте інтерв'ю моделі. В ньому Белла Хадід вперше торкнулася теми релігії. Зірка повідомила, що сповідує іслам.

«Батько завжди був дуже релігійним і молився з нами. Я пишаюся тим, що я мусульманка », - цитує слова Хадід видання The Independent.

В інтерв'ю Хадід також прокоментувала міграційну політику Дональда Трампа. Вона зізналася, що його недавній указ про заборону на в'їзд в країну сирійським біженцям дуже хвилює всю її сім'ю. Адже батько Белли, палестинський мільйонер Мохаммед Хадід приїхав з Сирії до Америки в статусі біженця.

Як повідомляв сайт Знай.ua, американська модель Белла Хадід вже знайшла заміну своєму екс-бойфренду The Weeknd.