Президент США Дональд Трамп прокоментував ситуацію на Донбасі словом "божевілля".

Відповідну заяву американський глава зробив на прес-конференції з генеральним секретарем НАТО Йенсом Столтенбергом.

Таким чином він згадав Україну, коли говорив про світові проблеми і російську агресію по відношенню до європейських країн.

"Те, що відбувається - це безумство - це Близький Схід, Україна - не має значення, куди ви будете дивитися - є проблеми. Так багато проблем", – сказав Трамп.

Він сподівався, що Європі не потрібно буде нічого боятися. За словами американського президента, страх пропаде, коли від більшості світових проблем нічого не залишиться.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", в ході тієї ж конференції Столтенберг заявив, що Україна повинна захотіти вступу в НАТО, щоб в альянсі вирішили, чи підходить країна вимогам.