Європарламент підтримав запровадження безвізового режиму для громадян України. Реакція росіян, які так часто люблять повторювати мантру про братерські відносини з українцями, виявилася цілком передбачуваною.

У соцмережах вони вибухнули озлобленими і негативними висловлюваннями щодо цієї важливої ​​події для України. Росіяни тут же кинулися навперебій говорити про те, що в українців все одно немає грошей на поїздку в країни Євросоюзу.

Частина "експертів" заговорили, що рішення Європарламенту ще ні про що не говорить і остаточно безвіз затвердить тільки Рада Європи, а це, на їхню думку, буде не раніше осені.

Фантазія росіян розігралася на стільки, що вони примудрилися навіть приплести ВСУ і військовий конфлікт на Донбасі.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, Європарламент 6 квітня проголосував за скасування віз для українців. За резолюцію проголосували 521 євродепутат.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще