Українська співачка Ірина Білик напередодні травневих свят відвідала Росію – артистка прибула до Кремлівського палацу, де відбувся концерт до 50-річчя Філіпа Кіркорова.

Серед сотень гостей помітили Аллу Пугачову та Максима Галкіна, Діму Білана та Валерія Леонтьєва. Розважатися на вечірці епатажного музиканта прийшла й Крістіна Орбакайте та Ігор Ніколаєв.

Не обійшлося і без "підопічної " Кіркорова – Ані Лорак. Привітала співака Віра Брежнєва, Валерія, Олександр Буйнов та Григорій Лепс.

Кожного із них після виступу запросили на прийом, де Білик з'явилася у компанії свого обранця – фотографа та режисера Аслана Ахмадова.

Знімками із святкування вона одразу поділилася в Instagram.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"Вкрав шоколадного Філіпа! Просто з іменинного торта", - не втримався від коментарів чоловік зірки.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що співачка Ірина Білик відверто розповіла про сурогатне материнство та пошук батька для майбутньої дитини.