Напередодні перемир'я бойовики вирішили вистріляти всі снаряди. Таке враження складається від різкого посилення атаки за кілька годин до початку дії домовленності "тиші".

"З сьомої години вечора ворог посилив обстріл українських позицій по всіх напрямках", - повідомляє прес-служба штабу АТО.

Місцеві мешканці розповідають, що від гулу артилерії здригається земля. Шум обстрілів не приглушує ні працюючий телевізор, ні щільно замкнені вікна.

"Активно гатять зі снарядів в районі Авдіївської промзони. Постійно чуються сильні залпи, а зі сторони Авдіївки - вибухи", - розповідає мешканець Донецька.

Нагадаємо, 1 квітня вступає в силу домовленність про припинення вогню на Донбасі.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Всі три роки українська сторона наполягала на припиненні бойових дій та виведенні російських військ з Донбасу", - сказав президент України Петро Порошенко.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", в "ЛНР" показали нового інвестора.