Користувачів соцмереж дуже розсмішило нову заяву бойовиків самопроголошеної Луганської республіки: на цей раз до них в Алчевськ приїхав італійський інвестор.

Вельми емоційно на це відреагував відомий журналіст і блогер Денис Казанський. Свої думки з цього приводу він виклав на сторінці у Facebook.

"Напевно, немає нічого такого, що б не могло статися на Луганщині. Я завжди любив цей край ніжною любов'ю, хоч він і не відповідав мені взаємністю. Поверхневій, черствій людині може здатися, що Луганськ - сіре і нецікаве місто. Якщо відкрити місцевий новинний сайт, то ви побачите набір стандартних, бляклих, нічого не значущих новин з нудними заголовками. І тільки справжній цінитель Луганщини знає, що ці заголовки - як ворота в Нарнію. На вигляд це звичайна платтяна шафа, але якщо відкрити дверцята, за ними відкривається чудовий, незвіданий світ шизофренії і безсовісної брехні", - пише Казанський, а для підкріплення своїх заяв послався на один із сепаратистських сайтів, де вийшов матеріал під гучною назвою "Представники Італії та Алчевська обговорили потенційні інвестиційні проекти".

"У довоєнний час на такий заголовок ніхто б і уваги не звернув. Але щоб італійський інвестор раптом приїхав в сьогоднішній Алчевськ, та ще й став там обговорювати якісь інвестиційні проекти... Щось тут явно не чисто. Забиваємо ім'я італійського" інвестора" в пошуковик - і все стає на свої місця. Перед нами Андреа Пальмері - італійський фашист, який воює за ЛНР з 2014 року", - зазначив блогер і підсумував: "ЛНР - казкова країна. Ще вчора ти був непотребом, дорослим хуліганом і фашиком, а сьогодні ти обговорюєш потенційний інвестпроект з мером Алчевська. Щоправда, мер - такий же мер, як ти інвестор. Але все-таки...".

Соцмережі теж не залишилися осторонь і почали активно коментувати черговий дзвінкий ляп ЛНР-івців.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, як представник МЗС Росії Марія Захарова розсмішила соцмережі заявою про "геноцид мови" в Україні.