Представник Міністерства закордонних справ Росії Марія Захарова здорово розвеселила користувачів мережі заявою про те, що Україну насильно українізують.

Як повідомляють російські ЗМІ, Захарова звинуватила український уряд в "мовному геноциді".

"По суті, в країні на державному рівні вводиться мовної геноцид. Ми чудово розуміємо, чому представники офіційного Києва діють так. Вони знаходяться під важким гнітом націоналістичних ідей тих самих радикалів, яких вони свого часу заохотили відповідними діями, і сьогодні не можуть назад загнати цього джина в пляшку", - з усією серйозністю заявила Захарова, яка вважає, що обов'язкове збільшення ефірних годин українською мовою - це насильство над населенням: мабуть, чиновниця не бачить зв'язку між назвою країни і мови.

Також представниця Росії стереотипно почала судити по собі, оскільки абсолютно впевнена, що ці нововведення неминуче призведуть до протистояння етнічних груп і початку "обмеження прав і боротьби з інакомисленням".

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що Захарова вважає обмеження російської мови в ефірах мовним геноцидом і навіть може пояснити, чому так відбувається.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще