Рядові бойовики "ДНР" не можуть піти з підрозділів терористів навіть після закінчення контракту.

Як повідомляє українська розвідка в Facebook, російські командири заборонили звільняти рядових солдатів навіть після закінчення контракту, щоб приховати показник некомплекту особовим складом.

"4 травня під час селекторної наради командирам підлеглих з'єднань і частин 1 АК (Донецьк) ЗС РФ заборонено звільняти військовослужбовців, у яких закінчився термін контракту", - йдеться в повідомленні. Крім того, українцям стало відомо, що бойовик шукають приводи, щоб не потрапити на передову. Для цього рядові солдати платять командирам нижньої і середньої ланки.

Також військовослужбовці 5 окремої мотострілкової бригади (Макіївка) віддають частину зарплат командирам, щоб ті посприяли звільненню після закінчення контракту.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що терористи "ДНР" вдаються до різних хитрощів. Спровокувати українських воїнів і нав'язати бій сепаратисти намагаються за допомогою опудал.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще