Близько тисячі загиблих на Донбасі досі не ідентифіковані.

Про це в ефірі українського каналу сказав керівник пошукової місії "Чорний тюльпан" Ярослав Жилкін.

За його словами, в цілому близько тисячі тіл, серед них і військові і цивільні, до сих пір залишаються не ідентифікованими. "Якщо ґрунтуватися на даних, які озвучуються і місією ООН, і ОБСЄ, і Междуранодним червоним хрестом, плюс наші дані - це все перевіряється", - зауважив Жилкін.

При цьому він сказав, що кілька сотень тіл були вивезені на підконтрольну Україні територію, інші залишаються на території бойовиків.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що повернути додому загиблих в зоні проведення антитерористичної операції українських захисників не вдається через зволікання представників ОРДЛО. При цьому українська сторона у випадках загибелі бойовиків "ДНР" і "ЛНР" завжди передає тіла без будь-яких зволікань і маніпуляцій в свою користь.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще