Бойовики "ЛНР" погрожували обстрілами представникам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ, які зупинились біля непідконтрольного Україні села Знам’янка у Луганській області.

Про це повідомили на офіційному сайті місії.

Патруль СММ розповів, як у радіусі 20 метрів від них перебували троє чоловік. В одному з них впізнали члена «ЛНР». Інший був озброєний АК‑47.

"Спостерігачі повідомили йому про свої наміри. Менше ніж через хвилину третій чоловік, який перебував на відстані близько 20 метрів на захід від них, звів курок пістолета. Потім він зробив один постріл у повітря і крикнув російською: «Їдьте звідси. Швидше, міномет працює!», - розповіли у ОБСЄ.

Представники місії заявили, що не почули та не побачили вогню, але з міркувань безпеки залишили місце. Ніхто з чотирьох членів патруля не постраждав.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", на Луганщині бойовики цінічно обстріляли карету швидкої допомоги.