За минулу добу, 8 квітня, проросійські окупаційні війська 59 разів обстріляли українські позиції у зоні АТО.

За інформацією прес-центру штабу АТО у Facebook, епіцентром бойових дій продовжує залишатись Приморський напрямок.

У Широкиному морських піхотинців обстріляли з мінометів та великокаліберних кулеметів, у Водяному – з мінометів та автоматичних гранатометів. Також ворог обстрілював Мар`їнку, Красногорівку, Гнутове та Павлополь. По захисниках Новогригорівки противник гатив з БМП та протитанкових гранатометів. Позиції поблизу Новотроїцького обстріляли з кулеметів та стрілецької зброї. У районі Березового по воїнах стріляли з великокаліберних кулеметів.

На Донецькому напрямку бойовики з БТР та мінометів обстріляли оборонців Верхньоторецького. Стріляли по Піскам, Авдіївці та Троїцькому. З гранатометів та кулеметів обстрілював оборонців Кам’янки та Шахти Бутівка, з великокаліберних кулеметів – захисників Опитного. Гранатомети та стрілецьку зброю застосували під Новгородським та Луганським. У районах Пісків, Зайцевого та Троїцького працювали снайпери.

На Луганському напрямку, ворог з автоматичних гранатометів обстріляв захисників Новоолександрівки, а по опорних пунктах поблизу Донця вів вогонь зі стрілецької зброї.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Зазначається, що за минулу добу четверо українських бійців отримали поранення.

Як повідомляв портал "Знай.ua", російські окупанти перекинули до анексованого Криму півтисячі солдатів для проведення навчань.